tisdag 30 november 2010

Fulhörn och lite ljusmys.Har ni något "fulhörn" hemma? Det har nog de flesta. Här ser ni mitt/vårt. (Ja, jag erkänner, vi har fler fulhörn, men jag tänker inte bjuda så frikostigt på mina/våra brister!) Varför blir det bara stående? Hur kommer det sig att man stör sig så oerhört på något utan att göra något åt det? Varje gång jag ser hörnet ryser jag och mår nästan lite illa, men så vänder jag på klacken och vips- så har jag glömt det! Märkligt...
Tände lite ljus på trappan förut. Det är så mysigt när det är snö och ljusen lyser upp det vita som glittrar och ger julkänsla. :-) Dessutom lyssnar jag på både Annie Lennox julskiva och Sarah Dawn Finers. Kan verkligen rekommendera dem! Vackra, på olika sätt. Sarahs är mer jazzigt medan Annies är sakralt med mycket körsång. Fast Sarah sjunger bättre än Annie, alltså. Går inte att blunda för. :-)
Har gjort skaldjurssoppa och väntar på att sambon ska komma hem så vi kan äta. Är så himla hungrig! Dessutom har jag ju smakat av soppan och den är faktiskt ljuvlig så då är det ännu jobbigare att hålla sig! Magen säger kurr, kurr medan hjärnan säger "vänta på C". Tufft liv man har! Hehe...

2 kommentarer:

 1. Ja,det där med fulhörn är ett problem! Det värsta är att men i regel inte har nån annan plats för grejerna. Det gäller att först hitta ett annat hörn eller liknande och sen faktiskt flytta dom! Förhoppningsvis nånstans där dom inte syns, källaren kanske??
  Mamma.

  SvaraRadera
 2. mysigt med musiken, och ååh så gott med skaldjurssoppa!!
  fulhörn har jag nog inget.. blir stressad av sådant och måste tag tag i det genast, MEN däremot har vi fulgarderober som är fyllda med en massa skit. typ gamla pärmar och sådant elände som man inte alls behöver längre. så.. "gömda fulhörn" har jag! haha! :)
  sv: kallas du husmans-monica på jobbet? åh, vilket mysigt smeknamn! hihi!

  SvaraRadera