onsdag 24 november 2010

Julpynt, glögg och snö!Idag köpte jag de här söta svamparna på jobbet- Maxi Ica. Sådana med klämmor att sätta i granen. Visst var de fina?
Har ni provat glöggen på bilden? Jättegod! Jag tycker inte att den smakar jättemycket choklad, men den är extra smakrik på något sätt. Mustig, liksom. Namnet är fint med. (Jag fyller år på Lucia...) :-)
Sedan jag kom hem har jag skottat snö så jag knappt orkar röra fingrarna över tangentbordet! Nog för att det är fint med snö, men det är fan inte kul! Om det kunde sluta snöa och blåsa så kunde man få lite kontroll på eländet, men nu är det hopplöst! Det har blåst in i uterummet så att när det töar kommer det bli jätteblött! Ingen större fara visserligen, bara irriterande. Jag tänker på min kompis E som befinner sig på en söderhavsö och njuter i solen med turkost vatten runt sig och med det enda problemet att bestämma sig för vad hon ska äta. Varmt, soligt och alldeles, alldeles underbart! Bitter, jag??

1 kommentar:

  1. Bitter?? Nääää!! Själv är jag värre insnöad än vanligt, kan inte ens skotta mig ut. Majsan (katten) tror inte sina ögon när jag öppnar altandörren så hon får titta ut. Ha en bra vinter alleman!
    Birgitta.

    SvaraRadera