onsdag 10 november 2010

Vett och etikett, någon?

Vet ni vad som gör mig arg och besviken? Jo, om man kommenterar på någon annans blogg och den personen inte svarar på min blogg. Då tolkar jag det som att den personen inte bryr sig om vad jag skrivit eller ens att jag skrivit något! Dessutom tycker jag det är trist att man ska behöva vara den som först kommenterar hela tiden och bara får kommentarer efter att man lagt en hos den andras blogg. Ok, jag driver inte den mest intressanta eller roliga bloggen, men det handlar lite om att ta vara på de läsare man har. Annars skiter man ju i att läsa den bloggen till sist. En del bloggare har ju så ofantligt många läsare att de inte hinner svara alla eller inte behöver bry sig om ifall någon faller bort, men det gäller inte det största antalet bloggare. Jag tycker bara att det finns ett egen-intresse i att svara på andras kommentarer. Om man nu bryr sig.
Ja, detta är också ett i-landsproblem, men nu har det hänt så många gånger att jag var tvungen att skriva av mig!

3 kommentarer:

 1. trist det där, själv försöker jag svara så snabbt det bara går! men ibland tar det lite tid... är ju många som skriver och jag vill svara er alla! men måste ju jobba också om dagarna, så därför tar det lite tid ibland. så hoppas inte det var mig du syftade på!
  :)
  ta hand om dig!

  SvaraRadera
 2. ok, vad bra! skönt att höra! :)
  godnatt godnatt!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig helt! Då man kommenterat någons annans blogg skulle det nog vara roligt att få något tillbaka, till och med ett litet tack skulle räcka i vissa fall. Det visar ju att de i alla fall har läst ens kommentar.

  En annan sak som jag ibland irriterar mig på är att man har skrivit ett inlägg där man kanske har berättat hur dålig dagen har varit osv. Första(/enda) kommentaren man får är "allt bra idag?" Då suckar jag nog och tänker att om de läst inlägget eller ens rubriken (skit dag) skulle de nog veta att allt inte har varit bra.

  SvaraRadera