söndag 14 november 2010

Mia och Petter rockar fett!

Hej på er! Har haft en både rolig och tröttsam helg! Har krängt lotter till förbannelse inför fars dag och undrar lite om folk inte kan komma på något annat att köpa till sina fäder..? Sedan var vi ju på Mia Skäringer i fredags och det var sjukt kul! Hon har ett sådant skönt kroppsspråk och bjuder så otroligt mycket på sig själv! Hon visade upp kända figurer, bl a Tabita och en ny bekantskap som heter Ann-Marie. Hur kan man berätta om så allvarliga, hemska och ibland sorgliga saker på ett sådant lättsamt och roligt sätt? Det är beundransvärt! Dessutom sjöng hon emellanåt och hon har faktiskt fin röst. Har ni inte sett henne, men får chansen så ta den! Ni kommer inte ångra det.
Är gräsligt trött nu efter att ha gått upp kl kvart i fem i morse. Det börjar kännas att man varit igång i ca 15 timmar! Visst låter det mycket? För det är det nämligen!
Vi kollade på Så mycket bättre igår och det var Lill-Babs dag. Den här gången tyckte jag att Petter utmärkte sig mest med sin version av "tuff brud i lyxförpackning". Han är riktigt duktig!
Bara kolla in länken jag lägger ut sedan. :-)
Kram på er!

1 kommentar:

  1. Sv: Jag har också på känn att Jay kommer att vinna >.< Jag gillar honom absolut inte! Jag ville inte ens ha honom vidare från auditionen.
    Jag gillar inget med honom, varken sången eller utseendet. Ja, jag vet att man inte skall gå efter utseendet, men man gör ju det ändå. Jag irriterar mig speciellt på hans hår, det ser så skitit ut hela tiden xD

    Då är vi två som är kassatant, men jag är städtant också, för i samma affär som jag är kassatant så städar/diskar jag en gång i veckan. Det var egentligen det jag började med i somras och nu har jag fått börja vara i kassan också, men inte båda på samma gång :P

    SvaraRadera