lördag 20 november 2010

Julen är här... nästan!


Nu är det jul igen- (i alla affärer)- och här har jag kollat på Lagerhaus hemsida. Finns många söta, roliga, knäppa och udda saker för alla smaker! Disktrasan med renen var väl söt? Den röda glasskålen är såå himla fin! Hjärtasken för sötsaker gillade jag med, precis som assietten med talgoxen längre ned. Örngottet med en skrattande räv på var ju både knäppt och roligt! "Sov gott..." man blir ju inte direkt avslappnad av räven med sylvassa huggtänder! (Den 25/11 öppnar Lagerhaus i Jönköping! Äntligen!)

Ikväll ska jag faktiskt festa till det lite. En kille som ska sluta på jobbet har avskedsfest och det ska bli kul, samtidigt som det så klart är surt att han slutar. Han ska minsann flytta till huvudstaden och jobba på Åhléns City! Grattis säger vi till honom! :-)
Vi åkte aldrig och hälsade på våra vänner som fått barn, som jag skrev att vi skulle göra sist, utan ska nog göra det imorrn istället. Kul att få klämma lite på en bebis! Bara typ två veckor gammal. Mysigt! Men först ska jag göra stan ikväll och vara mitt allra bästa party-jag! :-)

1 kommentar: