måndag 29 november 2010

Glad vinter på er!


Vilken vinter vi fått redan! Hoppas att det håller i sig, men mer snö behöver inte komma, nu är det lagom. Och lagom är ju som bekant bäst. ;-) (Bilden på domherren gör sig bäst om ni klickar upp den.)
I helgen har jag gjort julgodis med mitt syjunte-gäng och det var så mysigt! Det var fyra barn med också som busade och lekte. Eller, en av dem är bara bebis än så länge så han tittade mest på. Jag ritade lite med den enda dottern som var med och sedan åkte vi lite rymdraket med en av sönerna. Ett par barstolar funkar ju finfint som raketer! Värdinnan hade bakat bröd och gjorde en jättegod kräftsoppa som vi åt till kvällen när allt godis var klart. Självklart mumsades det på pepparkakor och glögg medan vi pysslade. En jättehärlig kväll, tack till M som även i år bjöd in oss att härja fritt i sitt kök!
Jag har även gjort lite julfint hemma, men bara sparsamt än så länge. Man vill ju plocka fram mer efter hand. Adventsljusstakar och några juliga blomarrangemang har dock ställts fram.
Nä, nu ska jag roa mig med att först betala lite räkningar och sedan skotta snö! :-)
Ha en fin måndag!

2 kommentarer:

  1. Domherrar kommer bara fram när det är riktigt mycket snö och kallt, inte många får se dem!
    Kul med godispysslet, det är alltid roligast när man är flera.

    SvaraRadera
  2. Så mysigt det låter. Härligt att frossa i jul så här års. :-) Lika skönt blir det dock att plocka undan den när det är klart. ;-)

    SvaraRadera