söndag 7 november 2010

En bra helg helt enkelt!

Har haft en härlig helg! Våra vänner C och F var hos oss i fredags och lät sig bjudas på fläskfilé i gräddsås med svamp, hasselbacks-potatis och till dessert en ananaspaj. Vi lekte land och hav och pratade, skrattade samt fotograferade C:s mage. Hon är ju gravid. Jag har lovat att inte visa någon bild här förrän hon i så fall sagt att det är ok. De fick lite söta bebiskläder av oss och blev så glada! Det var kul att de tyckte om dem.
I lördags var ju min sambo på Eldkvarn. När de var på väg till föreställningen stod det ett gäng och rökte utanför lokalen och min sambos polare S sa: "jag slår vad om att det är bandet som står där" och det var det! Så C och S stod en stund och pratade med bl.a Plura innan spelningen. Det tycker jag var coolt! Snacka om veckans "jag mötte Lassie"! :-) Själv var jag hos min kompis E och mös med hennes dotter, fick jättegod middag, kollade på film och busade lite med dottern under tiden. Vi hade en jättetrevlig kväll! Alltid lika kul att hälsa på dem.
Nu är C och repar som vanligt på söndagen. Jag har gjort en lista med partylåtar på spotify, men den är inte klar. Blev så danssugen efter att jag kollat på Så mycket bättre och hört septembers version av mikrofonkåt. (Se föregående inlägg.)
Hoppas att ni har haft en bra helg!

1 kommentar:

  1. Tack själva!!! Mysigt att vara hos er....=)

    SvaraRadera