fredag 2 december 2011

Inför helgen och annat.

TILT {Taste of Home} by { R♥ssy }
TILT {Taste of Home}, a photo by { R♥ssy } on Flickr.
Satt och kikade på mina flickr-favoriter och jag gillar verkligen när de gör sådana här kollage med fina, inspirerande bilder, då brukar jag spara. :-)
Idag är jag på mycket bättre humör än igår! Fick t.o.m för mig att fixa till håret och sminka mig bara för att jag blev så evinnerligt trött på att se mig i spegeln helt blek och glåmig. Dricker just nu en fräsch smoothie med hallon, banan, yoghurt, mjölk och kanel. Känns bättre än att dricka kaffe och smakar bättre också. Har funderat på att gå ut en sväng och ta en promenad, men vet inte... det blir en sådan meskort promenad i så fall att det knappt känns lönt.
På måndag ska vi gå på vår första föräldraträff. Då ska de tydligen visa en film om förlossning. Känns faktiskt lite läskigt! Jag klarar inte av att se förlossningar på tv utan slänger mig över fjärrkontrollen och byter kanal illa kvickt! Det räcker väl med att man själv ska ligga där en dag och frusta och kanske skrika, jag behöver inte se någon annan göra det! Varför ska man skrämma upp sig själv? Jag tänker att det tar vi när vi kommer dit. Sedan är det ju inte fel att vara lite förberedd och veta hur det går till när man kommer till sjukhuset, men det är en annan sak.
Ikväll blir det mys framför tv:n med Claes och imorrn har han och de andra i hans band tänkt bjuda sina respektive på en middag för att kompensera för all tid de varit borta och både repat och spelat in. Så killarna ska laga mat och vi tjejer ska komma dit och bara äta och bli uppassade, antar jag. :-) Gulligt av dem, eller hur?
Ha en skön helg!

1 kommentar:

  1. Det låter ju som om du har en toppenhelg framför dig! Klart att de ska bjussa på middag.

    Ha det fint!
    Kram Malin

    SvaraRadera