fredag 9 december 2011

Så blir lilla toan.

Ville visa vad min duktige sambo sysslat med när han fixat till lilla toan. Han har alltså först gipsat väggarna, lagt nya skivor på golvet, dragit på primer och sedan klinkat, kaklat och målat taket. Samt fått upp handfatet och en spegel på väggen. Toaletten är bara ditställd så länge, vår rörmokare ska få komma och ordna med den samt anslutningen till kranen på handfatet- som vi ännu inte satt dit.
Vi har valt vit inredning och så satte vi en grön mosaik på "pelaren" i hörnet, bara för att få en liten färgklick. Som ni ser och förstår är det inte helt klart än, men näst intill! Tycker Claes har varit så duktig, om jag får skryta lite med honom! :-)
Vi var ju på ultraljud igår och än en gång funderade läkaren på om hon mätt rätt. Bebisarna väger nu 1514 g respektive 1612 g. Så hon tyckte nästan att det lät för stort, men som hon sa så är det ju bättre att det är på det hållet än tvärtom. De är så himla livliga, sparkar och vevar med armarna så det råder ingen tvekan om att de mår bra. Den ena har typ fixerat sig med huvudet långt ner i bäckenet och den andre ligger med huvudet uppåt. Anna-Maja heter vår läkare och hon är så himla gullig! Hon sa flera gånger att hon tycker det är så skönt att jag är sjukskriven och bara kan ta det lugnt. Nästa gång vi ses blir den 2/1. Det känns som en evighet tills dess, men om man tänker på att det bara är typ två veckor kvar till julafton så är det ju inte så länge alls!
Nä, nu ska jag slå in lite julklappar. Tycker det är så mysigt!
Ha en riktigt skön helg!

1 kommentar:

  1. Jag vill gärna känna en eller två sparkar innan de små kommer ut :)
    Hoppas du har en bra helg!
    Kramar!

    SvaraRadera