tisdag 13 december 2011

Ingen vanlig dussindag!

Idag är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag! Hurra!! Om jag får säga det själv... :-)
Fick frukost på sängen med risgrynsgröt och lussebullar samt presenter- så klart- av bästa Claes! En stor skinnväska med en mindre inuti och ett par coola raggsockar med sula. Haha! Lite mockasin-lika, jag tycker de är jättesöta! Sedan kunde jag somna om och det var så skönt!
Har haft ont i vänstra benet inatt och även i revbenen så vid fem imorse gick jag upp och tog en värktablett och till sist gick det över. Fruktansvärt frustrerande när man inte kan hitta någon bekväm sovställning! Och så blir jag lite arg på mig själv att jag drar ut på att ta värktablett så länge. Hade kanske sluppit flera timmars lidande om jag gjort det lite tidigare... men, nej, jag ska vara stoisk och försöka få det att gå över ändå!
Om bara några minuter kommer rörmokaren och vi kommer äntligen kunna använda toaletten på övervåningen! Känns faktiskt konstigt att plötsligt ha två fungerande toaletter, att man inte behöver gå en trappa ner i fortsättningen om man är nödig. Vardagslyx! :-)
Senare idag kommer tre kompisar hit; Emma, Vivi och Anna och vi ska fira både mig och Vivi som fyller på torsd. Jag, Vivi och Anna gick i samma klass på gymnasiet och Emma i parallellklass, fast hela grundskolan gick Emma och jag ihop. Kul att träffas alla tillsammans, det var jättelängesen!
Ha en fin Lucia!

2 kommentarer:

  1. GRATTIS på födelsedagen önskar cybermorsan!

    SvaraRadera
  2. Åh att jag missade. Grattis!! Hoppas att du hade en riktig toppendag. :-)

    SvaraRadera