tisdag 27 december 2011

God fortsättning!

Julen gick lika fort som vanligt! Dock är det ju alltid trevligt att träffas hela familjen- (nästan)- och ha det mysigt ihop! Vi fick söta julklappar till oss och till bebisarna. Som leksaken ni ser här ovan, en katt som man drar efter sig. Ja, det dröjer innan de kan använda den, men den blir fin som pynt tills dess. :-)
Så här såg jag ut på julafton. Rätt häftigt att tänka på att nästa jul har vi två små som för första gången kommer få träffa tomten! Jag älskar att sitta och titta på magen nu för det syns så tydligt bara de gör en minimal rörelse och det känns ju så klart också. Jag kan inte se mig mätt på det, och även om jag tycker förlossningen känns lite läskig så längtar man efter att få träffa dem! Få hålla dem i famnen och se hur de ser ut.
De här söta leksaksmuffinsarna och djungelstrumporna fick vi också. Allt av blivande mormor! :-) Jag hade gjort en önskelista på Bluebox och mailade den till mamma. Det är saker som de som sagt inte kan ha direkt, förutom strumporna, men de är så söta ju!
Hoppas att ni haft en fin jul och är nöjda.
Idag har Claes åkt till stadsparken för hans bror och brorsöner är där. De ringde och undrade om vi skulle komma, men jag kan inte traska omkring ju- särskilt inte i de backarna som vår stadspark har- så han fick åka själv. Det gör inget, nu ska jag se på Project runway. Repriser ju, men lite kul ändå, tycker jag. Gillar att se vad de hittar på!
Ha det gott!

3 kommentarer:

 1. Vilka fina presenter! Tänk om jag fick vara jultomte för dem nästa år. Jag är ruggigt barnslig och barn bruka roas av min framfart! Hahaha...det är sant....Du ska veta att jag tränar på att bli sjörövare och har hittat på en historia, om att farmor varit sjörövare. Bara vita lögner och jag kommer inte att säga sanningen. Den får de komma på själv. Ta väl hand om dig!

  SvaraRadera
 2. Vad fin du är gumman. Mysigt när det rör sig i magen. Saknar den känslan lite :) kram!
  /Marie

  SvaraRadera
 3. Så fina saker! Den där dragleksaken är ju supersöt!

  Förstår din längtan! Du har något underbart framför dig!

  Kram Malin

  SvaraRadera