lördag 10 december 2011

Små presenter som värmer.

Igår var jag och hämtade min mångubbe-affisch som jag beställt av bloggen Mokkasin. Med i rullen var ett litet paket med en handskriven julhälsning. Inuti var en sorts uppblåsbar elefant! Haha, det var ju en gullig gest, eller hur? Sådant gör att man gärna beställer från samma ställe igen.
Här under ser ni de julklappar jag slagit in. Inga stora paket, men köpta med kärlek! :-)
Måste erkänna att jag tycker det är lite trist att Claes är i London och roar sig medan jag sitter här hemma. Vill inte vara bitter på något sätt, men det är jäkligt svårt! Ja, ja, han får väl passa på- som man säger- innan bebisarna kommer för sedan dröjer det innan varken han eller jag kan resa någonstans! Eller i alla fall med flyg.

Sitter och kollar runt på Mokkasins shop och hittade den här väskan- bland andra! Visst är det underbar?? Skulle gärna köpa den till barnrummet, men om det nu blir två pojkar kanske det inte passar med en så tjejig väska..? Dessutom fanns det inga i lager, men jag ska allt hålla koll och se om det kommer in fler! :-)
FÖRVARING & LEKA, MELLAN VÄSKA
Nu ringde lilla mamsen och undrade om jag ville komma ut till henne. Och det vill jag. Så ska åka dit om en stund. Hoppas ni har en bra lördag!

2 kommentarer:

  1. Den där mångubben har jag också kikat på. Så fin - liksom resten av Mokkasins saker. Ska nog också lägga en julbeställning där.

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Vilken gullig liten elefant. Skulle jag vara din mamma skulle jag bombardera dig med små söta presenter...hug.....Visst kan det kännas trist att inte få vara med men din och er tid kommer, jag lovar. Planera redan nu att era små bebisar kan vara med vart ni än vill åka i framtiden. De är anpassningsbara.

    Kramar, kramar, kramar

    SvaraRadera