måndag 19 december 2011

Julen är här!

Kolla vilka fina rosor jag fick av mamma igår! Vi firade min födelsedag med familjen då, så hon, Claes mamma med sambo samt Claes bror var här. Vi fikade och jag fick öppna presenter. :-) Fick många bra saker som handdukar till nyfixade toaletten, Mia Skäringers bok Avig Maria och ett set med badskum samt lotion. Funderar allvarligt på att ta ett bad.
Så här blev granen. Bilden är tagen med min iPhone så det blir inte bästa skärpan, men mysfaktorn finns där, eller hur? :-)
Har ni hört att Kim Jong Il har dött? Herregud, det var väl på tiden? Men nordkorea får ju en ny diktator i hans son och landet kommer väl aldrig ta sig ur sin masshypnos. De visade bilder därifrån på folk som gick omkring och aslipade över sin ledare! Jag tycker bara det är skrämmande och är evigt tacksam över att jag bor i Sverige.
Nä, över till något trevligare. Ikväll ska jag på glöggmys. Det är ett par från jobbet som bjudit hem oss i kassalinjen på lite mys och det ska bli jättetrevligt att träffa alla! Jag ser verkligen fram emot det.
Hoppas ni har en bra måndag och inte är alltför stressade så här sista veckan innan jul!

1 kommentar: