lördag 2 april 2011

Soft helg.

Lördagmorgon. Ska åka och jobba. Hade tänkt att det skulle vara kalasväder så att vi efter jobbet kunde grilla. Just nu är det mulet och dimmigt och känns inte som grillväder precis... får väl tänka om. Men det kanske vänder under dagen.
Hjärnan känns lite grötig, det blev sent igår. Jag var hos en kompis och bara slappade. Det var tänkt att vi skulle vara några som gick ut en sväng, men av oss fyra- som det var från början- blev det två kvar. Så vi köpte mat och bara softade, kollade lite på tv. En trevlig kväll dock. C var på after work med en kompis och jag hämtade honom. Han var lite rund under fötterna och gick förbi mig först, men jag fick med honom hem. Vi köpte lite nattamat på en Shell-mack- åt C då- som satt i bilen och beklagade sig över hur hungrig han var. Men när han skulle äta så smakade det visst inte riktigt... ;-)
Nu ska jag dra på mig mitt jobbfejs, mina jobbkläder och ställa in huvudet på att det blir fullt ös! Lördagar är ju stora speldagen för alla hästtokiga, bl.a och alltid hårt tryck fram till spelstopp.
Ha en skön helg!

2 kommentarer:

  1. Trevlig helg vännen! Det verkar som Mr C fick en helkväll med sina vänner.

    SvaraRadera
  2. Hej igen!

    Killen på bilden är en kollega till mig. Mina söner blir förbannad när jag plåtar dem. De vet att korten hamnar på bloggen...hahaha

    SvaraRadera