torsdag 31 mars 2011

katt-attack!

Godmorgon!
Ville bara berätta om en knasrolig sak som hände igår när jag kom hem. Det var runt halv tio på kvällen och jag var på väg uppför trappan till ytterdörren när jag hör ett ljud från trädgården och plötsligt kommer det en katt och flyger upp på trappan, lägger sig mitt framför mina fötter och börjar rulla runt. Den låter mig klappa den samt klia den på magen, hur kelig som helst! Jag har aldrig sett den förr och den var inte hemlös för den hade halsband och var jättefin. Den bara kom från ingenstans och gav mig kärlek. Jag fick lov att kliva över den för att komma in till sist, den ville inte gå. Hade jag kunnat så hade jag tagit med den in. Man måste ju bara älska knasiga djur! :-)

2 kommentarer:

  1. birgitta andersson31 mars 2011 14:23

    Det är Mars !! Då blir de flesta katter knasiga och extra keliga. Visst är det gulligt när det inte är värre. Om du haft egen katt kunde fått höra hur en Marskatt kan låta !!

    SvaraRadera
  2. Hej och tack för din kommentar. Kom just hem via flyget från Helsingborg/Ängelholm. Våren hade kommit och det var så fint. Vad möts jag av.....det snöar för fullt och min resväska är på glid!

    Kram

    SvaraRadera