onsdag 2 mars 2011

Sminkparty deluxe!Hade ju sminkparty igår och det var så himla trevligt! Det var två killkompisar som kom till mig och höll i partyt. Den ene sminkade oss och den andre var mer "sälj-ansvarig". :-) Vi tjejer var inte speciellt svårflörtade varken när det gällde att bli sminkade eller shoppa... de hade så mycket olika smink med sig och parfymer, sololjor, aloe vera-produkter, bl a tandkräm och en massa annat! Alla kom vid sex-tiden och de sista åkte hem vid elva på kvällen! Vi hade så roligt och alla verkade uppskatta kvällen. Den ene av killarna tyckte dessutom att den fruktsallad jag gjort till oss var den godaste han någonsin ätit. :-) Det är ju ett gott betyg! På bilderna ser ni dels alla lådor med smink och så mig före och efter jag blev sminkad. (Jag tog kort på de andra också, men vågar inte lägga ut bilder här utan att kolla med dem ifall det är ok först.)
Nu får jag önska er alla en skön fortsatt onsdag. Hoppas att solen snart hittar fram till alla!

2 kommentarer:

  1. Ni hade tydligen jättetrevligt ! Killen som sminkade är väldigt duktig. Har han det som yrke? Om inte, vore det väl något att överväga!?

    SvaraRadera
  2. Det är verkligen SÅ kul att bli proffssminkad. Magiskt hur de kan förstärka ens fördelar och dölja skavanker. Liksom skulpturera fram ett delvis nytt ansikte. Totalt ouppnåligt för mig med tummen mitt i handen även när det kommer till make-up.

    Gillar din frisyr skarpt!

    kram Malin

    SvaraRadera