fredag 11 mars 2011

Materialist, javisst!

Place to Call Home Bag
Jag har hittat en ny älsklingssida som jag sitter och dreglar över så fort jag får chansen. Modcloth heter den och det finns massor av snygga kläder, väskor, smycken... och vintage-grejer, men tyvärr är allt man tittar på redan sålt när det är vintage, då finns det ju bara en av varje. Fast det är ju annars fördelen. På bilden ser ni en handväska som jag gått och kärat ner mig i. Jag köper inte mycket väskor, det måste kännas helt hundra annars får det vara och den här känns... underbar! Kan inte bestämma mig dock för om jag vågar skicka efter den... sambon brukar ogilla när jag beställer över nätet. Vi har ju ändå gemensam ekonomi. Med andra ord: han pröjsar lika mycket för min väska, men å andra sidan betalar jag lika mycket för hans proteinpulver o.d som han beställer från gymgrossisten...
Ikväll ska han och jag ha mysfredag vilket innebär hämtmat, kolla på På spåret och dricka kaffe med något extra gott till. Den här gången blev det mörk choklad med marsipanfyllning. :-)
Imorrn kommer ett par kompisar hit med sin dotter och vi ska äta middag, dricka vin, kolla på melodifestivalen och tjöta, tjöta, tjöta! Härligt! Meningen var att vi skulle tagit med dem på pubrunda, men de fick inte tag i barnvakt och lika glada är vi nog allihop för det. Haha! Vi börjar bli gamla. ;-) Eller kanske vuxna och förståndiga, jag vet inte.
Hoppas att ni har en skön helg! Kramar

1 kommentar:

  1. Hej min cyberdotter!

    Tack för din kommentar och hälsning. Ha nu inte dåligt samvete för dina inköp. Jag är ganska säker på att du är ganska måttlig och man måste belöna sig emellanåt.

    Spara nu en smaskig bit åt mig också. Du, jag kanske kommer och trycker ned mig i soffan emellan er båda ;-)))

    Kram

    SvaraRadera