söndag 6 mars 2011

Jag- en lyckofigur?I fredags-kväll tyckte min sambo att vi skulle dra igång projekt "hänga-upp-det-tyg-vi-beställt-på-nätet-på-väggen"! Jo, det gjorde vi, han satte upp vajerhållarna och klippte till rätt längd på vajern, jag började fålla tyget som låg på golvet, sedan blev klockan plötsligt halv elva på kvällen och jag skulle upp kl fem på morgonen på lördagen. Så jag övergav min sambo som tjurigt medgav att det nog var bäst att jag gick och la mig. (Jag bidrog inte med nå´t ändå, satt mest och glodde.) På lördagsmorgonen fick jag se det färdiga resultatet som han fixat alldeles själv! Det blev bra. Mycket bra! :-)
Idag har varit en häftig dag! Jag köpte en andel igår på V75:an och rättade den på nätet. Jag fick det till att det var fem rätt och därmed skulle man få ut c:a 250 kr. Det var tio andelar. När jag kommer till jobbet ser jag en skylt där vi som köpte just den andelen gratuleras till att få dela på 153 320 kr! VA?? Det kan inte stämma!? Jo, det gjorde det- jag vann 15 312 kr!! Det var tydligen sex rätt på den. Hela dagen har jag varit helt lycklig! Jag sa inget till sambon utan överraskade honom när jag kom hem. Hade köpt en presentkartong och lagt pengarna i botten och ett par strumpor överst så att han först såg dem och trodde att det var överraskningen. Haha! När han såg pengarna blev han först nästan skeptisk. "Vad är det här??" Han blev helt chockad när jag berättade om vinsten och samtidigt lättad. Nu kan vi glassa runt i Barcelona och shoppa med gott samvete! De pengarna kom verkligen lägligt, vill jag lova! Underbart!! :-)

4 kommentarer:

 1. Men vilken rolig överaskning grattis :-)..å tyget de blev ju jättesnyggt

  SvaraRadera
 2. Shit va kul! Grattis! Shoppa massa massa massa nu då... Lova!

  SvaraRadera
 3. men shit!! GRATTIS!!! vad härligt!! och vad passande med barcelona och shopping, hur bra som helst ju!

  SvaraRadera
 4. åhh det är ni verkligen värda=) kul att nån vinner nån gång!! Tack för dom fina kommentarerna.. Bonnie tackar o bugar=) hoppas allt är bra annars.. kramar martina

  SvaraRadera