lördag 5 mars 2011

Lugnt och skönt...

Hej och god kväll! Måste bara berätta en sak: den här bloggen är helt sinnessjuk! Jag vet att jag inte är först med att upptäcka den, men säkert inte sist heller. Jag garvade högt när jag läste detta inlägg! Bloggen heter "Ingen jävla modeblogg" och är en revolt mot alla "normala" bloggar. Särskilt modebloggar, då. Helrätt! Är också rätt less på dagens outfit o.d, men det finns ju såååå många varianter av bloggar så man behöver ju inte läsa de där ytligaste.
Är hos min mamma ikväll, för min sambo har killfest hemma och jag vill inte vara med då. Hade nog inte ens fått vara med... dessutom börjar jag jobba kl 6:45 imorrn och det funkar ju inte att jag ska hålla på och säga till grabbarna att vara tysta, liksom. Kul fest i så fall... men det är mysigt att umgås med bara henne och vi har köpt hem flera olika sorters chokladbitar samt lagat god husmans-mat. Fläskkotletter i gräddsås med potatis och broccoli till. Lite nyttigt innan allt onyttigt. ;-) Hoppas ni har en skön lördagskväll!

3 kommentarer:

  1. Jag har själv undrat vad som driver mig att blogga. När jag som mest inser att jag borde sluta ökar antalet läsare och jag förstår inte varför. Det är massor jag skulle vilja skriva om men måste hela tiden ta hänsyn till barn, fd make och chefer och arbetskamrater. Jag funderar många gånger varför mina läsare återkommer dag efter dag? Jag är ofantligt glad över det och det är det som driver mig att fortsätta.

    Modebloggare, dagens outfit? Det är länge sedan jag tröttnade på dessa bloggar.

    SvaraRadera
  2. Haha! JAg tycker dagens outfit är bra för mig som inte vet whats hot or not... men skulle jag göra varje dags outfit skulle det mest bestå av jeans och kofta- lite trist kanske :-)

    SvaraRadera