söndag 17 april 2011

Vårrus och chiligryta!


Hallå där! Hur mås det denna fantastiska söndag? Vilket väder!! Här i småland, i alla fall. Jag har jobbat till halv fyra, men sedan var vi på landet och fikade och jag spelade badminton med C:s äldste brorson som är sex år. Hela tiden medan vi spelade så sa den lille skitungen: "vad dålig du är! Varför är du så dålig?" Hallå, jag hade solen i ögonen och motvind! ;-) Fast sedan så missade han ett par bollar och konstaterade att "nu är jag dålig". Bra där!
När vi kom hem från landet så var jag ute i trädgården ett par timmar och röjde lite i rabatterna samt klippte ner rosbusken. Det var så varmt att man kunde vara i T-shirt och bli lite svettig. C har kapat ner våra syrénbuskar idag från Mount Everest-storlek till mer normal höjd. Så vi har jobbat båda två. Dessutom hade han gjort världens godaste chiligryta som fått stå och puttra hela dagen! Åh, köttet bara smälte i munnen och smakerna... gode gud, smakerna! Går ej att beskriva, ni måste göra själva och känna! Vi fick inspiration till chilin från Pluras kök. Ni hittar det receptet här.
Nu är jag helt behaglig i hela kroppen. Vilket vårrus! En superskön eftermiddag och god mat på det. Vad mer kan man begära? :-)

1 kommentar:

  1. Visst är det härligt när våren kommit. Kram på dig!

    SvaraRadera