söndag 24 april 2011

Rolig påskhelg!Ja, det har verkligen varit fullt ös hela helgen. I torsdags gick vi på September och jag var ju så laddad, men så spelade de bara i ca 45 minuter och sedan var det slut. Eh, okej..? Tack för det... Hon var jättebra och det var kul att se henne live, men gärna en timmes konsert åtminstone, eller? Sedan blev det dansgolv och vi fuldansade ett tag innan vi drog. När September försvann så gjorde nästan alla människor det också så det var inte jättekul att vara kvar. Men vi hade roligt ihop alla sex tjejer. Fyra av dem var nya bekantskaper för mig och det var superroliga, gulliga damer! :-)
I fredags var jag på fest hos en killkompis som bor inne i centrum i jönnet. Vi var sex pers där också och vi stod på hans balkong för att se på alla raggare som varit i stan den här helgen tack vare- eller på grund av- bilmässan. C var också ute med en kompis så vi träffades mot slutet av kvällen och tog en taxi ihop hem.
Igår hade vi mamma på lunch hos oss. De två översta bilderna visar vad vi åt. Vi snodde receptet från Jamie Olivers 30-minute-meals-program. Det var riktigt gott, men ingen påsklunch precis. Äh, det måste det väl inte vara?
På kvällen var vi bjudna till ett par vänner som bor i stan. De bjöd på smaskig tapenade-fläskfilé och gjorde varsin form med en sorts potatisgratäng till. Vi satt och pratade hela kvällen till ca kl kvart i ett. Då tackade vi för oss. Deras dotter skulle väl vakna så där en fem timmar senare, kanske, så det var nog skönt för dem att få sova ett tag i alla fall. :-)
Idag har vi varit husliga och putsat fönster. Det var oerhört tacksamt för de var så skitiga! Äckligt... men nu kan man se ut utan att det ser ut som man har ett solfilter på rutan. C är ute och joggar nu och jag ska hänga tvätt. Ute! Det blir första "uthängningen" för i år. Nu är det vår på riktigt!
Senare ska vi fika hos ett par kompisar och det ska bli jättetrevligt att träffas! Nu måste jag nog kolla om tvätten är klar. Ha det fint!

1 kommentar:

  1. Du verkar ha haft en trevlig helg hittills. Du, testa skivade, inlagda rödbetor till sillen nästa gång. Supergott. Det var första gången jag smakade den varianten just denna helgen.

    SvaraRadera