onsdag 27 april 2011

Smarta prylar, eller?

Har ni sett sådana här förut? Det hade inte jag. Det är som små ark som man blöter och så får man antingen en tvål att tvätta ansikte och kropp med eller ett balsam. Galet! Men kul. Jag köpte dem för att ta med till Barcelona så att det blir lite mindre vätska att ta med eftersom vi bara kommer ha handbagage.
Smart grej, vi får bara se hur bra de funkar... :-)
Idag när jag kom in efter att ha varit i trädgården och röjt så ser jag fågelbajs på fönsterbrädan på insidan! Jag började spana runt efter en fågel, men den måste ha hittat ut igen. Skönt! Men märkligt att den tog sig in. Jag hade visserligen altandörren på vid gavel...
Barcelona är väldigt nära nu så om jag inte skriver på några dagar så vet ni vad jag sysslar med. Vad VI sysslar med, jag ska ju inte åka själv. Det ska bli superkul, är så laddad! Vi åker med ett annat par där killen ska överraska sin fru med den här resan. Han ska berätta ikväll! Stackars henne, på ett sätt, som knappt får ett dygn på sig att ställa in sig på en resa, men shit vad roligt att få en sådan grej i present! Det är för deras bröllopsdag. Gulligt!
Nu ska jag ta lite kaffe. Ha en fin onsdag hörni!

1 kommentar:

  1. Vad jag avundas dig. Jag hoppas att ni får det trevligt och att du har massor att berätta både i ord och bild.

    Vart har du köpt dessa ting?

    SvaraRadera