onsdag 13 april 2011

September "Resuscitate Me" official video


Det drar ihop sig till konsert och jag lyssnar för fullt på September- både nya och gamla låtar. Jag blir glad av hennes musik och ser verkligen fram emot skärtorsdagen när det är dags!
Idag har jag varit hos en kompis och firat hennes dotter A som fyllt tre år. Hon fick en tårta i trä med löstagbara delar som jordgubbar och melonbitar. Den tyckte hon om. Det bästa var dock att när jag kom så sprang A fram och kastade sig i famnen på mig, trots att det var ett tag sedan vi sågs. Åh, lilla hjärtebarn!
Det kom en kompis till med sina två barn och så var det fullt ös! Vi gick till lekparken och höll på att frysa ihjäl- vad hände med vårvärmen?- och sedan hem för lite lunch. Under tiden planerade vi lite för September. Det blir nog så att de tar en after work och så kommer jag dit efter jobbet. Sedan åker vi ihop till konserten, men om det blir någon utgång efteråt får vi se.
Förresten så hade C pratat med en kille på gymmet som nyss varit i Barcelona och det hade varit 31 grader varmt och underbart! Han var jättebrun! Får nog packa ner bikinin också... :-)
Ha en skön onsdagskväll!

1 kommentar:

  1. Kul med konsert! Haha, tog mig typ en kvart innan jag kunde uttala rubriken här på inlägget.. ;)
    Sv: Jadå, killar kan också ha brallorna! Några vänners lilla son har såna också! Nemas problemas, är så himla fina och retro och allt!

    SvaraRadera