söndag 10 oktober 2010

Härlig tjej-helg!




Hallå där! Igår var en kalasdag! För det första så vaknade jag utan att ha ont någonstans, sedan gjorde jag pannkakor, efter det tog jag och C en promenad i det vackra höstvädret och då tog jag bilden på äppelträdet med bordet under. Ingen märkvärdig bild, men jag tycker den symboliserar hösten så klockrent. Sedan skulle jag till A där vi drog igång med cakepops-tillverkning och jösses, vilket klet det var! (Det var med mitt syjunte-gäng). Det märktes att det var första gången vi gjorde sådana, de blev inte vackra precis, men barnen som var med tyckte det var roligt att strössla, doppa bollarna i choklad och helt enkelt få kladda lite. :-) Jag tycker att det definitivt är något att göra med barn, kanske inför eller under ett kalas, men jag tror inte att vi kommer göra det igen. Nä, så roligt eller gott var det inte. Då gör jag hellre cupcakes.
Efter den bakjuntan så åkte jag till stan och mötte upp några andra tjejkompisar på en restaurang. Vi åt pizza och pratade, skrattade och njöt av en jättetrevlig kväll ihop!
Nu börjar det bli så där mysigt att tända ljus när man sitter inne och t.ex tittar på tv. Ljusträdet ni ser på sista bilden blir så himla fint när man tänder alla ljus! Jag är så nöjd att vi köpte det på Serholts outlet förra sommaren! Apropå att shoppa så ska jag snart åka till Ullared med en kompis för att köpa lite julklappar. Fast jag tjuvstartade med julinköpen redan idag. Vi åkte förbi Ikea och kollade på julavdelningen. Jag fick med mig lite julklappspapper och snören hem. C tyckte att jag var knäpp! Däremot blev han som ett barn på julafton när vi var på elgiganten och köpte en moccamaster. Vi behövde verkligen byta ut vår kaffebryggare och nu står den nya på plats och blänker i köket. Just nu är man jättenoga med att skölja ur kannan efter en bryggning. Får se hur länge det håller i sig...
Nu ska jag nog kolla lite på första Indiana Jones-filmen. Den bästa av alla fyra, anser jag. Ha det fint!

5 kommentarer:

  1. Härligt! Vill me nästa gång på tjejkväll!

    SvaraRadera
  2. Vad trevlig ni verkar ha haft under en hel dag!

    SvaraRadera
  3. Låter verkligen som en kanonhelg! De ser onekligen goda ut de där chokladgrejerna. Kanske falsk marknadsföring. ;-)

    Hoppas att ni diggar er coffemaster. Vi älskar vår.

    Kram !!

    SvaraRadera
  4. jag tyckte då att klubborna såg superfina ut!! och extremgoda! vad är det "i" dem? äpplen?!? nä, strösslet ser för stort ut i förhållande till om de varit äpplen...?
    jättefin trädljustake! håller med, äntligen blir det lite mysigt att tända ljusen om kvällarna!

    tack så jättemycket för grattiset till jobben! känns verkligen underbart när man får bokförfrågningar av förlagen.. obeskrivlig glädje faktiskt!

    ha en fin dag söta du!

    SvaraRadera
  5. haha, jahaa, men då förstår jag! jag är precis likadan när det kommer till barn och bak.. hehe ;)

    SvaraRadera