tisdag 5 oktober 2010

Shoppingtips och -glädje!

Hej på er! Ville bara tipsa om en urmysig butik vi sprang på i Stockholm på väg tillbaks till bilen. Berry details heter den och finns även som webb-shop. Jag kollade lite på webben och tyckte inte den var så rolig dock, har man möjlighet att gå till butiken så är den mycket bättre med mer fina saker som skapar habegär! :-) Den ligger på gamla brogatan 13, man får vika av från drottninggatan ner mot T-centralen. (Ungerfärish...) Kika in på länken för det är jättefina bilder från butiken!
Hoppas att ni har en skön tisdag. Jag mår bättre idag, inte lika ont. Har fått en tid på vårdcentralen nästa måndag. Vi får se vad de "hittar".
Ikväll ska jag till min barndomskompis E och göra hemlagad pizza samt titta på en film som vi kollade på jätteofta när vi var yngre. En natt på stan heter den på svenska, Adventures in babysitting på originaltitel. Superrolig film om en tjej som blir tvungen att sitta barnvakt åt några ungdomar och sedan måste ta med dem in till stan för att hämta sin kompis som fastnat på en buss-station. Naturligtvis blir allt helt fel och de dras in i en massa äventyr- kan man kalla det- där de bland annat måste sjunga en blues för att ta sig ut från en krog. Har ni inte sett den kan jag rekommendera den!
Nu ska jag luncha hos mor min. Gott att bli bjuden! :-)

2 kommentarer:

  1. Berry är bra den, brukar alltid smita in på den innan jag går till stationen då jag är inne i stan!
    Visste inte att de hade en hemsida, den måste jag kolla in :)

    Vilken skojig film, låter som något jag skulle gilla!

    Hoppas lunchen med mamsen var mysig!

    SvaraRadera