söndag 24 oktober 2010

Men vad fan..! Ge mig!


http://3.bp.blogspot.com/_jHKmbLmm5H0/TL8yctBd6_I/AAAAAAAAGgI/WiP7-MndKcM/s1600/elle+decor+closet+fashion+designer+Nanette+Lepore.jpg
Hittade den här ljuvliga, färgglada garderoben på bild hos bloggen inredningskaos och den spär ju bara ännu mer på min önskan, längtan, trängtan efter en egen walk-in-closet! Snyft, kommer det någonsin bli verklighet? Hör Gud bön? Eller man kanske ska sluta be och rulla upp ärmarna och bara fixa en jäkla garderob! :-)
Den översta bilden är från R.O.O.M när vi var där i Stockholm. Vi blev helt förälskade i den hyllan båda två och kom fram till att man nog kan snickra ihop en sådan själv. På riktigt! Fast vi kommer göra en vit i så fall. Detta hoppas jag kommer att ske under hösten/vintern för den skulle bli så fruktansvärt snygg på väggen i vårt vardagsrum! Påminn mig gärna om att jag skrivit om projektet här så att vi får tummen ur röven och bygger den!
Såg reprisen av "Så mycket bättre" på fyran tidigare och det måste väl vara den kanalens "Stjärnorna på slottet"? Enda skillnaden är att det bara är musiker som ska göra varsin tolkning av dagens huvudpersons låtar. Måste dock säga att jag gillade programmet och tyckte det var riktigt mysigt! Septembers-(Petras)- tolkning av Lasse Berghagens teddybjörnen Fredriksson var jättefin!
Ikväll ska jag kika på Indiana Jones igen. Det sista korståget. Gillar den för att Sean Connery och den framlidne-(visst låter det ordet helkonstigt?)-River Phoenix är med.
Puss på er!

2 kommentarer:

  1. Härliga bilder. Skulle gärna ha sådana garderober också, särskilt den sista.. Mmmm!! vi skulle kunna sitta på den där puffen båda två och prova skor... *drömmer*

    Visst var "Så mycket bättre" just så mycket bättre? :) Gillade också verkligen programmet.

    kram stumpan!!

    SvaraRadera
  2. Underbar garderob, vill oxå ha! Ljuvlig!

    SvaraRadera