torsdag 21 oktober 2010

Lite drömmar måste man ha.

Den här överdådiga garderoben visar de på Ikeas sida Livet hemma. Jag blir så äckligt avundsjuk, för är det något jag drömmer om så är det att ha en riktigt sjyst, välplanerad garderob med plats för allt! I vårt hus finns inte möjligheten att ordna en sådan garderob utan vi får leva med våra skrubbar med snedtak och endast en stång att hänga på samt trådbackar som vi ställt in på golvet i varje garderob. Det är en sorts trådbacks-byrå. Hur kul är det? Inte lätt att hitta något eller speciellt glamoröst- om man nu bryr sig om sådant, vilket jag gör. Tänk att ha en härlig "walk-in-closet" med heltäckningsmatta, helkropps-spegel, perfekt belysning och supersmart förvaring för både kläder och accessoarer! Vi får helt enkelt flytta. Hitta ett hus med åtminstone möjlighet att bygga en sådan garderob. Tycker ni att jag har konstiga prioriteringar i livet?
Spana då in den här prioriteringen; snart är det dags att skicka julpaket med hoppets stjärna till fattiga familjer i t.ex Lettland. Jag har införskaffat en banankartong som ska fyllas med främst mat, men även godis och lite kläder samt hygienartiklar. Med mat menar man konserver och basvaror. Detta borde verkligen ALLA göra! Nog har man råd att gå till t.ex Ö&B och handla på sig sådant. Kläder har man säkert hemma att skicka med. (Fast mat är viktigast!) Nyfiken? Kika in här. Ni har till den 26/11 på er.
Vet ni förresten att jag har nog gått och blivit tant på äldre dagar! Köpte senaste Allers julmagasin för jag tyckte det var så trevliga julpynt-pyssel-bak-tips i den! Haha, "trevliga", bara det ordet liksom! Jag tror att det dels beror på att jag älskar julen och att den påminde mig om min barndom. Jag brukade bläddra i mormors allers och även allas, tror jag. Det var mysigt att ligga i hennes säng och läsa de där tant-tidningarna. Framför allt serierna då. Kronblom, bl.a. Hihi!
Oj, nu blev det ett långt inlägg, men jag skriver ju så sällan så plötsligt blir jag värsta ord-bajsaren! Bara måste få skriva av mig lite.
Ha en go´ torsdag!

4 kommentarer:

 1. Du kan ju ta med Allersen till syjuntan så kan vi ju planera vad i vill göra! Sen får vi se vad som blir gjort. Ha en bra dag! Syns vi på tisdag?? Kram

  SvaraRadera
 2. Jag vill också ha ett sådant rum som på bilden!!!!!

  Ha en skön helg Monkan..fast vi hörs kanske imorgon?

  Love u. PUSS

  SvaraRadera
 3. mmm den där garderobsbilden är inte att leka med...vill med ha!!!!

  fredagskramar till dig vännen!

  SvaraRadera
 4. WOW, säger jag bara... nu blev jag avis.. Vem vill inte ha det så här i sovrummet? Jättefint och mysigt.

  SvaraRadera