torsdag 24 februari 2011

Så här är det.

Att på fredag ska jag och sambon gå på en trollkarls-föreställning. Lite speciellt, va? Min sambo- C- vann en tävling i lokala tidningen där priset var att få gå på denna show. Anledningen till att han tävlade var att gästartisten som ska spela gitarr är en barndomskompis till C. Så av den anledningen var det ju kul att han vann, men jag tycker att det är lite så där fniss-pinsamt att gå på Jimmy Carlssons show...

Ni som kollat på talang på fyran känner nog igen honom. Ja, ja, det kanske blir jättekul och han kanske imponerar med sina trollkonster, vad vet jag? Inte ska man döma ut någon i förväg! Dessutom är det roligt att bara jag och C ska göra något ihop för en gångs skull. Det blir ofta att vi gör saker på varsitt håll eller med något annat par. Efter showen ska vi gå ut och äta, tänkte vi. Det blir nog en mysig fredagskväll. :-)
Idag är det dock torsdag och vanlig jobbdag. Det kommer nog rulla på rätt duktigt, torsdagar brukar de flesta handla inför helgen och vi får göra skäl för vår lön. (Som väl kunde vara lite bättre, egentligen...) ;-)

1 kommentar:

  1. Tack för din kommentar. Jag håller med dig att trollkonster är pinsamma. Jag blir förbannad när jag vet att de storblåser mig.

    Nu ska jag förbereda kvällens tjejmiddag!

    Kram

    SvaraRadera