söndag 6 februari 2011

Längtan...


Vet ni vad jag längtar efter? Att känna ljumma vindar när man går ut, att det är ljust från arla morgonstund till sen aftontimme, att höra galet mycket fågelkvitter, att sitta på altanen och inta en kopp kaffe medan solen värmer ansiktet, att ha klänning på sig och sandaler till den, att gå barfota i gräset, att hänga tvätt ute, att känna luften fyllas av syréndoft och att äta grillat med en potatissallad till gjord på färsk potatis med jordgubbar till efterrätt. Kort sagt; jag längtar efter sommaren! Vill att snön försvinner helt och att marken blir torr.
Idag var det en kvinna som sa att jag var blek. Hon tyckte jag skulle dricka morotsjuice. Ja, det är sant, jag är blek. Vem fan är inte det så här års?? Dumma tant! Gå hem och drick morotsjuice själv! Hoppas du sätter i halsen...
Jag är bara trött efter den här jobbhelgen, bry er inte om mig. Vad tråkigt att läsa om min längtan efter sommar, som om jag är ensam om det. Hoppas ni har haft en bra helg och att ni inte är lika bleka som jag tydligen är. Kram!

2 kommentarer:

  1. birgitta andersson7 februari 2011 14:36

    Håller med dig fullständigt !!! Nästan alla människor är bleka , glåmiga och trötta nu . Vi vill ha sommar som är värd namnet !! Inte regnperiod.

    SvaraRadera
  2. Det är inte dumt att skriva om det! JAG LÄNGTAR OCKSÅ! Om du noterat så har jag bara sommarbilder på min blogg och varför tror du?

    SvaraRadera