måndag 21 september 2009

Min helg med dalmasarna.


Här kommer en rapport om min helg i dalarna, eller Larsbo. Jag tyckte att skylten var så gullig med dalahästarna. På bilden bredvid står jag och min kusin Christer. Ni ser även världens snällaste faster och farbror: Ing-Britt och Arne. Ing-Britt är pappas syster. Arne vill bara kramas hela tiden och de är så mysiga mot varann också! Hoppas att man själv kan vara lika gullig mot sin partner i den åldern. (Jag tror att om ni klickar på bilderna så kan ni se dem stora.)


Vi hade fantastiskt väder! Som ni ser så ligger min faster och farbrors hus väldigt vackert vid en damm. I slutet av dammen är det ett vattenfall med en liten bro. Ni kan även se den fina lilla "paviljongen" som Christer har byggt nere vid vattnet. Jag älskar verkligen läget!


Fina blommor som växer i trädgården. Rudbeckia, (tror jag), och pelargon. Jag gillar att de blandat rosa och röda pelargoner.
Vi hade jättetrevligt, det bjöds på mycket mat samt många skratt! En hel del historier om Ing-Britts vilda uteliv förr fick vi höra, men när hon börjat på den tredje sa hon: "jag bara babblar!" Vi bara skrattade och sa att vi visst ville höra! När vi till sist skulle åka hem sa Arne:
"Kom gärna nästa helg igen!" Om vi bara kunde... :-)

P.s: Jag har ändrat utseende på min blogg som ni nog märkt. Vad tycker ni? D.s.

4 kommentarer:

 1. Blev snygg layout!
  Puuuuuuss!!

  SvaraRadera
 2. Tack så jättemycket! Det var snällt sagt!
  Tråkigt att du inte känner dig så supernöjd och inspirerad på ditt egna jobb. Hoppas det vänder! Och vem vet, om ett tag kanske du kommit på vad just du brinner för och rätt som det är jobbar du med något helt annat!
  Kram till dig!
  (Finfin design du fixat till, och vilka mysiga dagar i Dalarna!)
  /www.matildasalmen.com

  SvaraRadera
 3. Vad härligt du verkar ha haft det i dalarna. De verkar ju supermysiga dina släktingar!! Hoppas att du är piggare i dag gumman! Guuuuud vad jag längtar efter dig!! kraaaam!

  SvaraRadera