tisdag 15 september 2009

Gaahh!!!

Har någon annan än jag någonsin blogg-prestationsångest? Det känns ibland som att man måste lägga ut ett inlägg minst varje dag och gärna med något fiffigt tips eller snygg bild man har tagit! Dessutom vara riktigt intressant på det ena eller andra sättet- antingen udda eller rolig. Jag tycker det är jättekul med bloggandet och att läsa alla bloggar, men ibland kommer jag på mig själv med att gå och tänka; nää, nu var det längesen jag skrev något, det måste jag se till att göra och då när jag skriver så får jag se till att det blir riktigt roligt! Är jag knäpp eller bara stressad? Eller kanske lite både och?
Idag är jag ledig och ska försöka ta det lugnt, men tyvärr har jag en tendens att få dåligt samvete om jag gör för lite... därför åker jag till min mamma där jag inte kan göra så mycket mer än att sitta och prata och få hennes hemlagade mat. :-)

4 kommentarer:

 1. Klart att du inte ska ha prestationsångest. Om du inte bloggar en dag är väl inte det hela världen. Det är glömt om ett år :-) huvudsaken är att du har roligt när du bloggar, för har du inte det kommer det märkas... så pressa dig inte för hårt.

  SvaraRadera
 2. Jag vet hur du känner!Så kände jag ofta i början när jag började blogga. Men man får försöka inse att det bara är en själv som "märker" om man inte orkar/kan/vill blogga någon dag. Jag tycker det är viktigare att man skriver något bra än att man skriver ofta. Kvalité framför kvantitet helt enkelt! Hoppas stressen lägger sig vännen!

  SvaraRadera
 3. Så smart, jag är nog rätt så lik i tankesättet. Dygnet har förlite timma ibland. Efter att ha jobbat mycke och haft en hel del hemma så drog vi iväg en helg och det var så skönt. =) Bloggandet ska man göra efter vad man känner för =)

  SvaraRadera
 4. Klart du ska skriva varje dag Monkan! Och kul måste det vara. Känn ingen press bara ;)
  He he, du är go du! Det är väl därför du är så rolig utan att du tänker på det .
  Puss och kram

  SvaraRadera