tisdag 22 november 2011

Snart första advent!

Hej! Igår fick jag ett ryck och bakade lite. De här smarriga cupcakesen blev det. På fredag kommer mamsen hit och vi ska baka bl a lussebullar för det är ju faktiskt första advent på söndag! Åh, vad härligt! Äntligen får man ta fram adventsljusstakarna och börja mysa på riktigt! Tycker bara att det kan komma lite snö också, faktiskt. Inte jättemycket, bara så det blir ett vitt täcke som ligger kvar hela december, minst!
Kanske kommer min kompis Marie hit också på fredag och det ska bli superkul! Vi träffas så sällan så man hinner ju längta ihjäl sig mellan gångerna.
Imorrn ska jag till Emma igen som ska färga håret på mig. Jag vet, det finns de som tycker att man inte ska hålla på med sådant när man är gravid, men jag ska i alla fall inte bleka det.
På kvällen är det träff med syjunte-tjejerna, fast vi har inte kallat det syjunta utan bara kvällsfika den här gången. :-) Det är liksom närmre sanningen med c:a 100%. Och då ska vi få träffa senaste tillskottet till vår umgängeskrets för första gången! Lilla Alice. Ska bli jättekul!
Hoppas allt är bra med er!

2 kommentarer:

  1. Det är skönt att höra att du inte behöver vara ensam under den här tiden. Visst är det skönt att vi är på väg in i december. Ett litet avbrott i mörkret. Snö, nej du vännen! Nu tänker jag faktiskt på järnvägstrafiken.

    SvaraRadera
  2. Ingen risk att du sitter hemma och har tråkigt hör jag. :-) Härligt med adventsmys - gärna utan snö för min del. ;-)

    SvaraRadera