torsdag 24 november 2011

Ett sabla hundliv!

Hej hej! Idag har jag haft besök av min kompis Vivi med hund och barn. Herregud, vilken dag det varit! Hunden är bara en valp och måste ut och kissa så där en gång i kvarten! Då kissar han ändå inne för han hinner inte säga till... suck! Mycket springa och torka golv med andra ord. Sonen är som tur är fem år och rätt nöjd med att sitta vid tv:n. Emellanåt ville han leka med mig, men vi skyllde på att jag inte kan det nu. Stackarn, han måste tyckt vi var dödens tråkiga!
Det var ändå kul att träffa dem för det blir inte så ofta. Lustigt det där, var tar tiden vägen? Varför är det så svårt att träffa sina vänner nu för tiden? Jag har ju tid nu, så jag får väl passa på att boka in så många träffar som möjligt innan vi också försvinner i "barn-träsket".
Jag hann baka den där kladdpepparkakan jag skrev om i förra inlägget. Den var jättegod, men väldigt söt! Men både Vivi och hennes son åt med stor aptit. :-)
Jobbar på att få min bil såld. Har lagt ut en annons på blocket, men än så länge har jag bara fått två sms från suspekta typer. Det ena var på engelska och det andra såg ut att vara översatt av Google så meningarna inte stämmer från engelska till svenska. Messet avslutades med: "maila mig på..... mail så att vi stänga affären." Det låter ju som någon kass översättning, gör det inte?
Morr, ok att bilen är oskattad och inte har klarat besiktningen, men det måste väl finnas någon som vill köpa den åtminstone bara för att plocka delar??
Nu ska jag göra något annat. :-) Ha det bra!

3 kommentarer:

 1. Visst är det svårt att få till allt umgänge. Det blir dessvärre inte lättare med dagisbarn då man måste ställa in var och varannan träff på grund av sjuka barn.

  Bilannonser lockar fram de skummaste typerna... Minns när vi sålde vår bil. Blä vad jobbigt. Hoppas att du lyckas hitta någon lagom vettig människa som vill köpa.

  Ha en fin helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hihi!
  Men du... vi måste ju ses snart! Kanske veckan efter denna?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Haha, men du behöver inte stressträffa vännerna innan "barnträsket". Vi träffar fortfarande våra vänner, nästan oftare faktiskt ;) Så, ingen panik! :)
  Och håller med Malin här ovan, bilannonser lockar verkligen fram de skummaste typerna. Suck! Hoppas ni får den såld iaf, till någon vettig! :)

  SvaraRadera