lördag 5 november 2011

Fix och fog(lossningar).

Igår var vi och köpte kakel och klinker så att Claes kan börja med det nu i helgen. Blir nog kanonfint när det är klart, ska försöka ordna bilder sedan.
Lite jobbigt har jag det dock med mina jäkla foglossningar som inte blir bättre! Har börjat använda bälte lite mer även om jag bara går hemma för att förhoppningsvis inte ha så ont på natten eller dagen efter, det hjälper nog på sikt, tror jag. Men jag vaknar varje morgon kl fyra och har svinont i ryggen och höfterna så jag måste gå upp för att sedan kunna lägga mig igen och sova några timmar till- om jag har tur... trodde inte att jag skulle drabbas så av sådant här, har alltid tänkt att jag har så breda höfter så de behöver inte luckras upp, men nu väntar jag ju två bebisar visserligen så det är väl bara att gilla läget. (Fast det gör jag inte, bläh för foglossingar!)
Idag är vi bjudna på lunch hos Claes mamma. Ska bli trevligt och gott! :-)
Imorrn kommer min mamma till oss. Det ska också bli trevligt!
Hoppas ni har en skön helg allihop!

1 kommentar:

  1. Hejsan,
    Vad kul att ni kaklat om nu i helgen! Det skulle vara roligt om du vill visa upp detta projekt på Byggla.se. Vi har just nu en kökstävling som du kan titta på! Vill du ha en liten morot kan du kontakta mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer.
    /Vendela

    SvaraRadera