tisdag 18 oktober 2011

Titta kan man ju.


Såg det här fina huset på hemnet. C:s bror ska åka och titta på det på söndag och vi tar nog också en sväng dit. För jösses vilket charmigt hus! Inte utan att vi blev sugna på att hänga med på budgivningen... eller vad tycker ni?
Entré-Hall
Lantligt, men ändå modernt. Ljust och fint! (Även om jag inte är någon förespråkare för det där som är så svenskt: ljust och fräscht.) Men man kommer ju inte ifrån att det är en bra grund.
Sällskapsrum med verandakänsla

Vilket härligt sällskapsrum! Lite jobbigt att putsa de fönstren kanske, men det kan det väl vara värt. :-) Eller så gör man som Gunilla Persson och drar dit ett gäng fönsterputsare som man sedan står och glor på.
Idag var vi på banken, man måste ju tänka lite mer på sin ekonomi nu när jag snart ska gå på mammaledighet. (Först blir det nog sjukskrivning dock.) Det var givande och vi var överens om att vår "bankkvinna" är väldigt bra! Efter det lunchade vi ihop och det är mysigt när man kan göra det så här en vardag. Vid två ska jag hem till en kompis för lite fika och tjejsnack. Mycket trevligt!
Hoppas ni har en bra tisdag!

2 kommentarer: