fredag 28 oktober 2011

Kriminella farmor?

Såg just nyheterna, brukar kolla på dem till frukosten. Tydligen är det så att "gamlingar" blir piggare nu för tiden än förr- (surprise!)- och därmed blir de mer kriminella!? De vanligaste brotten är fiskebrott och blottning..! Vem vill se en 65+ gammal skrynklig "korv" och varför vill man visa upp den?? Haha, jag undrar hur man skulle reagera om det kom en grånad dam eller herre och slängde upp kappan helt näck! Skäms på sig, gamla människan, du borde verkligen veta bättre!
Sedan visade de ett reportage om en 1,5 år gammal pojke med så allvarligt hjärtfel att han kanske snart dör. Han har palliativ vård, alltså vård i livets slutskede. Hur hemskt måste inte det vara?? Helt fel ju, hans liv har bara börjat! Stackars föräldrar och deras familj samt vänner omkring.
Så mycket orättvisa det finns i världen... men man måste ju bara leva vidare ändå. Imponerande att en del orkar. Det var de lokala nyheterna som visade reportaget och tjejen som intervjuade är en kompis till mig som är gravid. Måste ha varit svårt att göra det reportaget och liksom distansera sig.
Nä, nu vill jag nästan avsluta med något roligt för att lätta upp stämningen, men ni får väl läsa det första jag skrev igen. :-)

2 kommentarer:

  1. Hej sötis! hoppas du haft ens bra dag!
    skulle vara jätte kul om du var med i min " gissa vad det är i paketen" tävlingen, alla som gissar rätt får en länk och första som gissar rätt får en STOR länk! puss!!

    SvaraRadera
  2. Jag förstår precis vad du beskriver. Jag lovar dig att känslan kommer aldrig att släppa. Trevlig helg på dig vännen!

    SvaraRadera