måndag 31 oktober 2011

Känns lite bättre nu.

Hej igen! Nu har jag betat av den där fack-grejen och kan släppa det. Skönt!
Innan ringde det en tjej från kvinnokliniken och erbjöd mig och Claes att komma på en tvillingträff den 8/11. Ja, det är klart vi vill det! Det kommer vara med ett par som fått tvillingar för c:a 9 månader sedan som man kan fråga om de praktiska sakerna. Perfekt ju, precis sådant som vi börjat fundera på. Alltså, hur livet blir när man väl sitter där med två bebisar.
Jag har fått lite kläder av en kompis och idag tvättade jag faktiskt dem och hängde dem på tork i vår tvättstuga och det kändes så coolt! Tänk att det kommer vara så sedan, en massa små kläder som ska tvättas och vår tvättstuga kommer typ alltid vara full med bebiskläder. Det var två par små strumpor bl a och jag njöt av att tänka mig de små fossingarna som ska i de där strumporna en dag. Då blev jag glad igen och mindre stressad. :-)

3 kommentarer:

  1. Gumman, jag har en hel del kläder i de minsta storlekarna, både för tjejer o killar, som du gärna får lägga vantarna på också om du vill. Och några hemmasydda mössor för små bebisar, som säkert kan komma till användning första veckorna. :) kraaam!

    SvaraRadera
  2. Skönt att höra att det lugnat sig lite. Försök tänka såhär- kanske är det här din enda graviditet- NJUT! ;D

    SvaraRadera