tisdag 25 oktober 2011

Man kan bli glad av så lite!

Jag längtar till julen! De här bilderna från Lagerhaus visar verkligen en härlig röd/vit jul med mycket prickar. :-) Ni har säkert sett dem förut, men visst är de mysiga?

Idag har jag varit på stan med mamma och sedan med min kompis Oscar. De avlöste varann. :-) Mysigt att ha lite mor-dotter tid med mamsen, vi shoppade lite och lunchade sedan. Efter det åkte hon hem och Oscar kom till stan vilket innebar mer travande i butiker och lite till shopping. Jag köpte faktiskt lite nya mamma-kläder. Ett par ljusgråa jeans och en plommonlila lång stickad tröja med knytband under bysten. Blir finfint ihop! Nu är jag trött och hungrig, men det har varit en bra dag! Bättre än igår... då var jag låg, men nu är jag glad igen, hihi! Tänk vad lite shopping kan göra för humöret!
Har bestämt mig för att sluta "fjanta" med att bara skriva första bokstaven i namnet på den jag skriver om. Från och med nu blir det hela förnamn i alla fall. Till att börja med heter min sambo Claes. Bara så ni vet.

1 kommentar:

  1. Ja jättefina inspirationsbilder det där!
    Kul med gravidklädershopping! Kommer ihåg att jag tyckte det fanns NOLL utbud förra året till mig, medan det nu finns "huuur mycket fiiint som helst!" :)
    Och som svar på din fråga, nej. Det är Lady Thirty-Maria som gjort! :)

    SvaraRadera