torsdag 13 oktober 2011

Glada nyheter!

Tjena! Har nyss stått och stekt bacon så fläsket yrde! Stekoset är ju vidrigt när man gör det, känns som att jag stinker nu. Vi ska äta en så kulinarisk festmåltid som bruna bönor och bacon. Jag förstår att ni blir avundsjuka nu, men det är bara att gå till närmsta snabbköp och inhandla en korv med bönor och ett paket bacon så är ni där, i lyckans land!
Var på jobbet innan och sprang på en kompis som gav mig en bamsekram och sedan började pussa på min mage! Haha! Hon är så störd, men underbar! Synd att vi inte hinner träffas oftare...
När jag kommit hem så ringde min bror! Kors i taket! Vi har inte pratat med varann sedan vi hälsade på honom i somras, så det var jättekul att höra vad som hänt sedan sist. Han bor ju i Danmark nu, men så småningom blir det nog att både han och tjejen flyttar till malmö! :-) Han håller på och får en ny tjänst på jobbet och de ska även anställa henne. Skoj, skoj!
Det var bara en liten uppdatering om mitt liv. Hur har ni det då?

1 kommentar:

  1. Hej vännen! Du ska veta att jag följer dig men har haft problem att få till mina kommentarer. Det kanske varit störningar i cyberrymden!

    SvaraRadera