måndag 12 september 2011

Surprise!

Det är något jag inte har berättat... jag och C väntar barn. Tvillingar! :-) Tyvärr så har vi fortfarande inte bytt dator så jag kan inte lägga upp nån bild på mig själv, men å andra sidan har jag ingen jättemage än... idag gick vi in i vecka 16 så det är ju fortfarande ganska tidigt i graviditeten. Det är tvåäggstvillingar och vi är hur lyckliga som helst! Det har varit en lång resa, men nu är vi här. Håller alla tummar och tår för att allt ska gå bra!

7 kommentarer:

 1. Oj vad roligt! Tvillingar är bara så där häftigt och jag är så glad för er skull. Jag tror att du är den tredje av mina bloggvänner som ska ha eller har fått barn. Jag hoppas att jag kan bli din cybermormor!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt! Blev riktigt glad av att läsa det, har jag förstått rätt att ni försökt ett tag..? Lycka till och det ska bli kul att följa via bloggen <3

  SvaraRadera
 3. Grattis så kul! Jag fick rysningar i hela kropppen när jag läste:) Grattis igen. Kram

  SvaraRadera
 4. Åhhhh så roligt! Fast jag visste ju detta innan men ändå...=)
  Love u. Kram Elona

  SvaraRadera
 5. Så galet kul!! Stort, stort grattis!! Ser fram emot att följa ert bebisäventyr här på bloggen.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Tack allihop! Ja, Josefine, vi har försökt ett tag. :-)

  SvaraRadera
 7. Grattis till er 4! Det blir en stor familj på en gång. Håller såklart tummarna för att det ska gå bra hela vägen. C har varit tvärtyst så han fick nyss ett grattismail om att jag läste nyheten här :).
  //Katja

  SvaraRadera