tisdag 20 september 2011

Gott att rensa ibland!

Har spenderat de senaste två timmarna, ungefär, åt att rensa ut min gamla byrå. Den var mammas en gång i tiden och jag älskar den! Har tänkt att ha lite babykläder i den sedan. My God, säger jag bara, vad mycket bröte jag hade liggande där! En del saker hade fortfarande visst affektionsvärde, men man kan ju inte spara på allt! Det viktigaste behöll jag, väldigt mycket slängde jag och en del ska jag skänka bort. En hel sopsäck blev full med skräp och både byrån samt mitt inre blev lättare och mindre rörigt.
Hittade gamla dagböcker som jag så klart behöll. Samt brev från C innan vi hade flyttat ihop. Fina kärleksbrev som man blir alldeles varm inombords av att läsa. Sådant tycker jag man ska spara, faktiskt.
Byrån har tre lådor och den nedersta har jag behållit till mig själv, så att säga. Där har jag lagt foton. Det kan ju vara kul för barnen att titta på också sedan. :-)
Snart kommer C hem och vi ska laga lite kvällsmat. Pinsamt bara att jag gått runt i myskläder hela dagen och inte fixat iordning mig någonting! Funderar på att duscha nu... kan ju vara trevligt att vara lite fräsch när han dyker upp. Vill inte att han ska se mig som en sunkpadda.
Puss på er!

2 kommentarer:

  1. Det är så roligt att följa dig just nu. Du är fylld av energi och jag kan läsa av en enorm lycka hos dig. Kram på dig vännen!

    SvaraRadera
  2. Haha... Sunkpadda! Det var ju ett härligt ord. Tycker att det låter rätt skönt att vara sunkpadda en dag faktiskt.

    Skönt att rensa ur sådär. Skulle jag också behöva. .-)

    SvaraRadera