tisdag 20 september 2011

Så många tankar...

Den senaste veckan har magen blivit mycket mer tydlig och går inte att dölja. Inte för att jag vill det heller... :-) men ibland funderar jag ändå över om allt är okej. Ibland känns det knappt som att jag är gravid. Har känt av små virvlande rörelser långt ner i magen, men bara ett fåtal gånger och jag vill känna mer! (Kommer få så jag tiger sedan, kanske...) Längtar verkligen till tisdag nästa vecka när vi ska på ultraljud så man får se dem igen, får veta att de är kvar och att allt är som det ska. Förhoppningsvis..! Är det konstiga tankar jag har? Det är väl säkert normalt att oroa sig, men jag tänker att jag oroar mig mer än nödvändigt. Fast det är väl det man gör som blivande förälder och särskilt när man har sina barn i famnen... hur mycket kommer vi inte att oroa oss då??
Mamma mia!

2 kommentarer:

  1. Känner igen mig helt och fullt och det är ju heeelt normalt (låter lite som Bullen, eller hur?) att känna så. När man känner rörelserna mer och mer så släpper det lite, men orolig för sina barn är man alltid, både i och utanför magen. :) Jag oroade mig mer när jag väntade V än L, men det berodde nog också mkt på att jag hade två missfall före han blev till. När vi låg på neonatal med V så fanns där flera små tvillingsyskon, som mådde jättebra, även om de var små och behövde tillsyn. De hade ett barn som hade fötts i v.24 men som mådde finfint. Ska ni ta reda på kön förresten? :) I vilket fall, så har jag ju både lite killkläder och lite tjejkläder. Kanske blir det en av varje? Hihi... Kram på er!!

    SvaraRadera
  2. Man är orolig som gravid, vid förlossningen och sedan som förälder... ;-) Det kommer gå så bra!
    Tror jag skänkt bort mina gravkläder men om jag får tillbaka dem snart så hojtar jag. Vi har nog samma storlek. Tips är ju Belly Belt som man sätter mellan knappen och knapphålet i vanliga jeansen. Sen är det bara att ta på långt linne och kofta :-D Min favvo grav. outfit! Jag tänker mig att ni får pojkar men det blir spännande att se sen... (Jag har sällan rätt)

    SvaraRadera