onsdag 14 september 2011

Äntligen..!

Om ni visste hur skönt det är att äntligen vara öppen med att vi väntar barn! Visst, det finns så många risker med en graviditet och att berätta om det innebär fler att förklara för om nåt skulle hända, men så kan man ju inte gå runt och tänka hela tiden heller!
Igår var jag hos en kompis som har en son i fyra-års-åldern och hon skickade med mig en massa saker! Lära-gå-vagn, en liten spis, amningskudde, spjälsäng, babysitter...m.m. En av varje, men då behöver vi bara köpa till en av varje i alla fall. :-) Har redan fått så många bra saker av flera vänner som har barn och det är vi så tacksamma för! Dock vill man ju köpa lite själv också... det är jättekul att planera hur man ska inreda barnrummet och sedan få åka till t.ex Ullared och shoppa loss! Vi ska göra ett ultraljud till i v.18 och efter det kanske vi börjar handla saker mer "på allvar" själva.
Man har verkligen ett annat fokus i livet nu och många saker känns oviktiga i jämförelse med vad som väntar oss. :-)

6 kommentarer:

 1. Nu mår knoll (pojken) och tott (flickan) i magen idag då? Jag har bestämt att det blir en pojke och flicka. Jag tycker att du har varit duktig som kunnat hålla dig från att berätta. Jag skulle ha berättat redan dagen efter...hahaha...du vet ju hur jag är......lyckan som bara sprudlar i en.

  SvaraRadera
 2. Grattis! Va roligt! Grattis igen!!!
  Fick lite misstankar när din mamma skrev på fb "passa på medan ni kan" när ni gått vid Omberg... :-)
  Är det 2 stycken? Coolt!
  Håller tummar och tår att allt går som smort utan jobbiga gravsymtom.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Förrästen!
  Vet en till som du känner som oxå ska ha i februari :-) Kan du gissa vem?
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nämen ÅÅÅH!!!! Vad superroligt att läsa! Jättestort grattis, och vad skoj med tvillingar! Hur mår du? Hoppas allt är bra!
  Att bli mamma är helt underbart! Och åh, snart ultraljud då? Det är det häftigaste med hela graviditeten nästan! Haha, heeeelt fantastiskt! Njut!!

  SvaraRadera
 5. förstår att det känns kul. :-) Perfekt att få saker - det är tillräckligt mycket att köpa i alla fall. Särskilt med två. :-)

  SvaraRadera
 6. Jag är såå glad för dig Monika! :D Grattis grattis!! Ska bli så kul att följa dig o dina små bebisar! :D Såg att du hittat en rolig widget till bloggen också. Jag snodde den till min också om det är okej! ;) Kram kram!

  SvaraRadera