lördag 10 september 2011

Lördagsgodis.

André Wolff - Leto.jpg
Även om man är stadgad sedan 15 år tillbaks kan man väl få njuta av lite ögongodis? Är inte den här killen underbart smaskig?? Är det Jared Leto eller är han bara lik..? Hittade fotot på den här sidan och det är taget av André Wolff.
När jag skulle länka sidan så såg jag att det stod Leto så jo, det är nog han. Lika snygg nu som när han var med i den där 90-tals-serien som jag aldrig kan komma ihåg namnet på..! Med Claire Danes... hjälp mig! Nu kom jag på det: My so called life.
Igår var vi hos S och M som bjöd på tacos och en ordentlig match i spelet Med andra ord. Det var så trevligt och mysigt! Lilla B- deras dotter- bjöd på idel leenden och gos. Tack ska ni ha, vi kommer gärna igen. :-)
Ikväll ska C spela med bandet för Eddes memorial i Jönköping och jag ska åka till mamma. De ska spela på ett ställe som heter Cheyenneklubben och jag känner mig inte så sugen på att åka dit. Jag sitter hellre hos mamma och tar det lugnt, tittar på gäster med gester och luktar på blommorna... eller nå´t. ;-)
Ha en härlig lördagskväll!

1 kommentar:

  1. Verkligen ögongodis. Jared Leto är verkligen snygg - och det måste man väl få tycka vare sig man är singel eller ej. :-)

    Hoppas att du hade en skön lördag hos mamsen. :-)

    SvaraRadera