tisdag 10 maj 2011

Till alla mammor.

Hej hej! Jag känner rätt många mammor nu. Jo, så är det, vill inte skryta, men måååånga mammor är det! Fina vänner till mig som är världens bästa mamma allihop! (Ja, det kommer ju en pappa till varje mamma och de pappor jag känner är också världens bästa.) Sedan finns det ju blogg-mammor. Jag bara läser deras bloggar, känner dem inte, men det känns så ibland. De är nog också världens bästa föräldrar. Hur som helst, till alla dessa mammor- och pappor- vill jag ge tips på några roliga webbshopping-sidor för barn. Inte svenska dock utan brittiska, men de ger ändå lite kul inspiration om inte annat.
1. http://www.beautyandthebib.com/index.php ,en kul haklappsshop.
2. http://www.inch-blue.com/uk
Världens sötaste skinntofflor hittar ni där!
3. http://www.stardustkids.co.uk/ För den coola bebisen. Riktigt tuffa t-shirts och annat.
4. http://www.babiekinsmag.com/ Lite sjukt, men en webb-tidning för "det trendsättande barnet".
Vet inte riktigt vad man ska tycka om sådana här bilder, men man får väl se det som en kul grej.


Det var några tips till de fina mammor jag känner därute- och nu är det ju nyblivna, eller relativt nyblivna, mammor jag vänder mig till. Det är mest den sorten jag umgås med. :-)
Ha en skön tisdag!
Kram på er.

1 kommentar:

  1. Aah! Kanon gumman! Nu har jag något mer att fördriva tiden med här hemmma i min "stillasittande" värld. Har annars snurrat in på träningsbloggar o dyligt, bara för att man inte får flexa runt själv...! Tack för senast, längtar efter dig igen!! kraaaam!

    SvaraRadera