torsdag 5 maj 2011

Musikfest i lilla Huskvarna.


Tittut! På lördag är det dags för Popadelica i Huskvarna folkets park och det gillar vi! Kul att det kommer flera jättebra artister och händer något så nära där jag bor för en gångs skull. Annars brukar man få åka till göteborg, stockholm eller malmö. Okej, nu ska jag inte gå på popadelica. Tyvärr! Men jag tycker ändå att det är en rolig grej. Här under kan ni se bara ett fåtal av de artister som kommer:

Daniel Adams-Ray

Daniel Adams-Ray

I'm from Barcelona
En kille på jobbet är med och arrangerar denna mini-festival och just nu säljer de mer biljetter än vad som säljs till Hultsfredsfestivalen. Grymt!
Imorgon ska C åka till Stockholm och gå på Rush med några kompisar. Jag ska ha lite fest här hemma och gå ut en sväng, fast det blir nog ganska lugnt. Vi funderar på att gå till Småländska kolonin och bara lounge-hänga lite som det fina folket. Ta en champagnedrink kanske och peka ut med lillfingret medan man dricker. Prata pretto-musik och eventuellt vaska något. Köper väl två drinkar och ber bartendern hälla ut den ena. Hihi! Ska bli trevligt i alla fall.
Min kompis E ska åka till cypern imorrn, alldeles själv. Jag tycker det är tufft! Hon är en ensamvarg, men det är ändå starkt att resa utan sällskap. Dessutom har hon alltid varit superflygrädd och bara att våga ge sig iväg och flyga utan någon att hålla i handen är grymt! Hon klarade att flyga till Fiji i vintras så detta är ju ingenting jämfört med den resan, men då hade hon vänner med sig. Jag tycker hon är cool och fin och önskar henne en underbar resa! :-)
Ha en fin torsdag, vänner!

2 kommentarer:

 1. Du skall INTE spreta med lillfingret när du håller i en kopp eller ett glas!! Det var borgarfruarnas sätt att känna igen varandra på 16-1700-talet.
  För att skilja sig från pöbeln. Överklassen tyckte det var urfånigt och tog avstånd från dom som gjorde så.

  SvaraRadera
 2. Kul med festival! Veronica Maggios ny är så bra.

  Visst är det modigt att åka på resa själv. Men helt rätt... Om allt är som det ska så borde man ju själv vara ens bästa sällskap. :-)

  Ha en fin helg!
  Kram Malin

  SvaraRadera