torsdag 20 januari 2011

Så glad idag!

Men hallå på er! Vet ni? Jag och tre andra tjejer på jobbet har vunnit en SPA-resa till Ronneby brunn! Hur underbart är inte det?? Kostnadsfritt är ju da shit! ;-) Kolla in stället här. Vi ska bara få ihop ett datum som passar alla fyra och sedan boka. Precis vad jag behöver just nu; lite ordentlig massage och skön avslappning.
Fick hem nya Panduro-katalogen igår och blev inte så lite kär i de här burkarna. Helt onödig grej, men så himla söta! Dessutom blir man ju pysselsugen och glad av alla härliga vårfärger i katalogen.
När jag ser de här olika Tilda-änglarna som man kan köpa och tillverka blir jag alltid sugen på det, men jag är tyvärr skitdålig på att sy! Det skulle sluta med att mamma får sy färdigt den... Dessutom är det också en onödig sak egentligen, men håll med om att hon är söt?

3 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten! Jag tror att du ska se det som en belöning efter alla helger!

  SvaraRadera
 2. Oh va gött det låter med en spa-resa. Kanske något för juntan att diskutera? :). Ha en bra jobbhelg!

  SvaraRadera
 3. Aaah! Vad härligt! Precis vad du är värd!! :)
  Ronneby brunn har jag bara hört massa bra om, så det kommer nog bli kanon!

  Ja... nu måste jag beställa burkar från panduro igen. Jag smälter varje gång de har nya burkar. Har bara redan 2 olika sorters uppsättningar i köket, men det skulle väl passa med en uppsättning i badrummet, i tvättstugan, i sovrummet, i barnrummen... Eller? :) kram!!!

  SvaraRadera