måndag 24 januari 2011

Hallå måndag!

Den här frukosten åt jag idag. Yoghurt med hallon och hackade aprikoser. Gott! Försöker faktiskt bättra min kost, men i helgen blev det frosseri som vanligt... det är ju så himla gott med t.ex semla! Igår åt vi kroppkaka till kvällsmat och det var nog första gången jag åt det. Det var faktiskt mumsigt och lär bli fler gånger. Fast inte är det så himla nyttigt, det tror jag inte. ;-)


För ett tag sedan såg vi Black swan med de här båda oerhört duktiga skådespelerskorna i varsin huvudroll, kan man nästan säga. Natalie Portman har ju huvudrollen, men Mila Kunis är grym i sin roll med! Jag tyckte inte om filmen först, den är verkligen otäck och psykologiskt påfrestande, men när man fått tänka på den ett tag så inser man- i alla fall jag- att det är en mycket bra film med fantastiska skådespelarprestationer. Jag gillar också att Winona Ryder är med. Jag tycker om henne, trots att hon haft det tufft ett tag och gjort bort sig lite.
Nog med filmprat, nu ska jag snart ta en promenad. Det är så skönt att komma ut lite, särskilt när solen visar sig som den gör idag, här i alla fall.
Hoppas ni har en skön måndag!
P.s: jag hatar när bilder man lägger upp försvinner!! Men om ni klickar på de tomma rutorna så ser ni bilderna ändå. Om ni vill... d.s

1 kommentar: