tisdag 4 januari 2011

Hej då, för ett tag.

Alltså, jag har helt tappat sugen och orken för att blogga! Jag blir matt bara jag tänker på att sätta mig vid datorn och knåpa ihop en text och framför allt om jag tänker på att läsa andras bloggar! Då känner jag mig superstressad för jag vet hur många inlägg jag missat och det känns övermäktigt att gå igenom dem. Jag kan inte förklara mig riktigt utan måste bara be om ursäkt för att jag blivit så tråkig. Jag tänker ofta på att skriva här och har en del saker jag skulle kunna skriva om, men det bara låser sig. Kanske är det sådan skrivkramp som författare kan få? Ärligt talat så tror jag det handlar om att jag är i en fas där jag försöker hitta mig själv, ta hand om mig själv och komma på rätt köl igen. Har just gått igenom en tuff period för både mig och min sambo och nu vill jag bara gå vidare, hitta glädje och styrka och det gör jag inte i bloggvärlden för tillfället. Skriver gör jag, men mest i min dagbok med en vanlig penna. Det har jag gjort i hela mitt liv och det är superbra terapi, bl a. Sättet på vilket jag hittar allt jag söker är ihop med min sambo, våra vänner och att göra roliga saker. Kan jag ha hamnat i någon sorts livskris, typ medelålderskris? Fast jag är ju bara 33... (värst vad jag skriver för att vara någon som nyss skrivit att jag inte orkar skriva...)
Om ni så önskar så kommer jag tillbaks, jag är tillräckligt mycket exhibitionist för att vilja synas och höras på alla sätt som finns. Nästan. Men ett tag nu måste jag fokusera på mig och min sambo.
Sköt om er!

3 kommentarer:

 1. Kommer sakna bloggen =(
  Men vi ringer ju typ varje dag så det känns ju tryggt.
  Ibland kan man behöva paus från vissa saket..ett sånt beslut tog jag häromdan men det kan vi ta mellan 4 ögon, ibland kan det vara det enda nödvändiga!

  En sak som är säker är att Du är min bästa vän för alltid!!!!

  Elona <3

  SvaraRadera
 2. Du ska veta att jag väntar på dig. Jag går igenom samma process och har svårt att hitta tillbaks till mitt bästa jag på bloggen. Jag hoppas att din energi kommer tillbaka för jag gillar att läsa din blogg!

  Kramar från mig!

  SvaraRadera
 3. Oh vad roligt att du tittade förbi! Hoppas att det börjar vända för jag saknar dig!

  SvaraRadera