måndag 31 maj 2010

Inspirations-tips!

Jag har genom bloglovin hittat den här bloggen som jag tycker är riktigt kul att läsa. Garderobsgrubbel och byråbekymmer kallar hon den och jag gillar det namnet! Stämmer nog in på de flesta tjejer. Hihi! Anna heter skribenten och hon gör mer än bara skriver, hon målar samt designar. Väldigt inspirerande. Jag har faktiskt just köpt ett linne som nyligen kommit ut till försäljning hos nelly.com med ett Marilyn Monroe-ansikte på. Ja, jag visar ju er bilden.
Gillar ni det? Jag tyckte det var riktigt läckert!
(Hon har alltså designat det.) Den bloggen är relativt nyupptäckt för mig, men så finns det en som jag följt ett tag och bara älskar att läsa nya inlägg hos: Matilda, barnboksillustratör! En härligt glad och inspirerande blogg som skriver om egentligen ganska vardagliga saker, men på ett så bra sätt att det alltid är intressant att läsa. Samt mina fina vänner i verkliga livet, Li och Marie. Deras bloggar är så klart också alltid roliga och intressanta samt inspirerande! Puss på er, tjejer!

6 kommentarer:

 1. men åh vad gullig du är!
  Nu blev jag jätteglad! Du kan vara den första som köpt linnet dessutom.
  Skitkul att du hittat till mig Monika!
  kramar!

  SvaraRadera
 2. nämen åh, vad roligt att läsa detta! tack för jättefina ord söta du!

  SvaraRadera
 3. Puss gumman! Vad gullig där. Tack! :)
  Matilda har jag kikat in hos många gånger. Li och Garderobsgrubbel o byråbekymmer ska jag definitivt besöka! Kul med nya tips!!

  SvaraRadera
 4. Vad gullig du är ! Jag läser din blogg också varje dag :)

  SvaraRadera
 5. fast starkt av dig att erkänna detta och ha den självinsikten..ser dagligen tjejer som borde komma fram till samma grej..för de kan inte gå i sina klackar och det ser så illa ut när de stapplar fram som Julia Roberts gör i en del filmer.

  SvaraRadera
 6. Jag brukar också titta in till Garderobsgrubbel,,,, Tycker också hon är trevlig och hon är inspirerande med sin konstnärliga förmåga.

  SvaraRadera